Skip to Content

Μήπως θέλετε να γράψετε βιβλίο μαγειρικής;

Sharing is caring!

Επιτέλους κατάφερα και τελείωσα το πρώτο μου βιβλίο μαγειρικής με τις Κυπριακές μου συνταγές, στα Αγγλικά, μετά από ατελείωτες και ξανά ατελείωτες ώρες δουλειάς!    Τα έκανα όλα μόνη μου και θα το εκδόσω μόνη μου.  Έστειλα το pdf προχθές και τώρα περιμένω την τελική έγκριση πριν την έκδοση.  Ελπίζω όλα να πάνε καλά και μόλις κυκλοφορήσει το βιβλίο στα Αγγλικά και ξεκουραστώ λιγάκι, θα ξεκινήσω το βιβλίο και στα Ελληνικά με στόχο να το έχω έτοιμο το αργότερο μέχρι το Πάσχα.   Εάν ενδιαφέρεται κανένας Ελληνικός εκδοτικός οίκος θα χαιρόμου ιδιαιτέρως να εκδοθεί εδώ στην Ελλάδα ή στην Κύπρο. Το βιβλίο περιέχει περισσότερες από 150 Κυπριακές συνταγές και ο τίτλος του είναι σε μετάφραση “Δυόσμος, Κανέλα & Ανθόνερο, Γεύσεις της Κύπρου, Κοπιάστε!  και θα διατίθεται online.

Μου πήρε σχεδόν ένα χρόνο σκληρής δουλειάς για να το ετοιμάσω και ακόμη χρειάζονται μερικές μικρές λεπτομέρειες να διορθωθούν στο εξώφυλλο, αλλά ανυπομονούσα να σας το δείξω.  Τώρα που έμαθα πώς γίνεται αυτή η δουλειά το δεύτερο βιβλίο θα είναι αρκετά πιο εύκολο να γίνει.  Να και το διορθωμένο!

Εάν θέλετε να ρίξετε μια ματιά στο περιεχόμενο του βιβλίου ανέβασα στο  flickr αρκετές από τις 150 συνταγές που περιέχει το βιβλίο.    Τις περισσότερες από τις Κυπριακές συνταγές μου τις είχα γράψει όταν πρωτοξεκίνησα το μπλογκ το 2007, τότε που ακόμη οι φωτογραφίες μου ήταν πολύ ερασιτεχνικές.  Όχι βέβαια ότι τώρα είναι επαγγελματικές αλλά μπορώ να πω ότι είναι καθαρές και ωραίες.   Έτσι κάθε συνταγή την ξαναέφτιαξα, ζύγισα όλα τα υλικά με ακρίβεια και έβγαλα καινούργιες φωτογραφίες.   Η  φωτογραφίκή μου δεν είναι καμιά ακριβή DSLR γι’ αυτό η υπέροχη φωτογραφία του εξωφύλλου είναι δώρο από μία φίλη μου, τη Soma από το μπλογκ e-Curry.

Μήπως σκέφτεστε να γράψετε και εσείς βιβλίο μαγειρικής;    Ίσως να μπορέσω να βοηθήσω, αλλά στο μέλλον.   Αυτή τη στιγμή χρειάζομαι να ξεκουραστώ και σύντομα θα αρχίσω να βάζω καινούργιες συνταγές.    Οι υποχρεώσεις μου τώρα είναι ακόμη περισσότερες και ο χρόνος μου ακόμη πιο περιορισμένος.  Δυστυχώς δεν μπορώ να επισκέπτομαι όλα τα μπλογκ επί καθημερινής βάσεως αλλά όσοι μπλόγκερς μου αφήνουν μήνυμα, σίγουρα με χαρά θα το ανταποδώσω.

Κοπιάστε και Καλή Όρεξη!!

Sharing is caring!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Γεωργία

Monday 28th of November 2011

Συνχαρητήρια για το βιβλίο σου. Γράφω και εγώ βιβλίο μαγειρικής, μένω στην Κύπρο και θα ήθελα να σε ρωτήσω πως και που μπορω να το εκδόσω εδώ στην Κύπρο το βιβλίο αν ξέρεις φυσικά να μου πεις, και τι κοστος θα εχει.

admin

Monday 28th of November 2011

Συγχαρητήρια και σε σένα Γεωργία. Δυστυχώς εγώ μένω Ελλάδα και έψαξα για εκδότη, αλλά δυστυχώς δεν ενδιαφέρονται εάν δεν είσαι κάποιος γνωστός. Για Κύπρο δεν έχω ιδέα, αλλά εάν μάθεις θα με υποχρεώσεις και εμένα εάν με ενημερώσεις. Τα βιβλία μου τα έχω εκδόσει μόνη μου στα Αγγλικά μέσω Createspace και Smashwords.

Μαρία

Thursday 9th of December 2010

Καλές πωλήσεις ,ανυπομονώ για την Ελληνική έκδοση.

Ivy

Thursday 9th of December 2010

Efharisto poly Maria.

Guides

Friday 26th of November 2010

I like this post, enjoyed this one appreciate it for putting up.

Anna

Tuesday 23rd of November 2010

Να κάνω μια ερωτηση? το βιβλίο σου που θα κυκλοφορήσει για να μπορέσουμε να το αποκτήσουμε?

Ivy

Wednesday 24th of November 2010

Ευχαριστώ και για το προηγούμενο σχόλιο. Θα πωλείται online. Θα βάλω link μόλις είναι έτοιμο.

Anna

Tuesday 23rd of November 2010

Ιvy καλησπέρα!

Πρώτη φορά γράφω στο μπλόγκ σου αλλά το επισκέπτομαι εδώ και πάρα πολύ καιρό και εγώ! Σου εύχομαι καλή επιτυχία στο βιβλίο συνταγών σου και πάντα να είσαι γερή να δημιουργείς τέτοιες υπέροχες νοστιμιές! Συγχαρητήρια για την όμορφη δουλειά σου!!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Privacy Policy · Copyright