Skip to Content

Αναγγελία event Creative Concoctions #2

Sharing is caring!

Ξεκίνησα αυτό το event (κάποιες λέξεις δυστυχώς δεν μεταφράζονται στα Ελληνικά, αλλά είναι ένα διαδικτυακό συμβάν όπου οι bloggers καλούνται να συμμετέχουν με συνταγές) πριν δυό βδομάδες στο Αγγλικό μου blog και σήμερα γίνεται η αναγγελία για το δεύτερο.  Σκοπός αυτού του event είναι να αναδείξουμε τις πρωτότυπες δημιουργίες συνταγών που και εμείς οι bloggers, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στο δικό μας κοινό.  Σκέφτηκα ότι επειδή ήδη μερικοί Έλληνες bloggers γράφουν και στα Αγγλικά να κάνω την αναγγελία και εδώ.

Εάν η συνταγή είναι δική μας δημιουργία αυτό θα είναι το ιδανικό, αλλά μπορεί να είναι μια συνταγή Ελληνική ή ξένη που ήδη υπάρχει αλλά την έχουμε τροποποιήσει και της έχουμε προσθέσει άλλα υλικά και στοιχεία για να γίνει κάτι το διαφορετικό.  Δεν σας ζητώ να αντιγράψετε ξένες συνταγές αλλά  π.χ. μπορείτε να φτιάξετε tacos με κοτόπουλο και τυροκαυτερή.

Το προηγούμενο δεκαπενθήμερο το θέμα ήταν ελεύθερο και για να πάρετε μια ιδέα μπορείτε να δείτε τις συμμετοχές εδώ.

Κάθε δεκαπενθήμερο θα αναγγέλλω ένα καινούργιο θέμα και θα έχετε τη δυνατότητα μέσα σε 15 ημέρες να στέλνετε τις συνταγές σας.

Λόγω της Σαρακοστής, αυτό το δεκαπενθήμερο το θέμα μας θα είναι “ΝΗΣΤΙΣΙΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ”.

Οι όροι της συμμετοχής είναι οι εξής:

1. Μαγειρεύετε μια καινούργια νηστίσιμη συνταγή και βάζετε την ανάρτηση στο blog σας.   Να αναφέρετε εάν είναι δική σας πρωτότυπη συνταγή ή τις αλλαγές που κάνατε σε μια συνταγή για να την κάνετε πρωτότυπη και δική σας.

2. Στην ανάρτησή σας θα αναφέρετε ότι συμμετέχετε στο διαγωνισμό Creative Concoctions και να βάλετε link στο Kopiaste.. to Greek Hospitality.    Εάν θέλετε να χρησημοποιήσετε το λογότυπο που δημιούργησα για το διαγωνισμό μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ πάνω στη φωτογραφία και να το σώσετε στον υπολογιστή σας.

3.  Στείλτε τη συμμετοχή σας με e-mail στο ivyliac ΠΑΠΑΚΙ gmail ΤΕΛΕΙΑ com.   Δεν δημοσιεύω ολόκληρό το e-mail μου για αποφυγή spam.

4. Στο email που θα μου στείλετε να βάλετε σαν θέμα Creative Concoctions # 2 και θα συμπληρώσετε τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Όνομα:
  • Ονομασία Blog και/URL:
  • Ονομασία συνταγής και Το URL της ανάρτησης:
  • Πόλη που μένετε:
  • Φωτογραφία συνταγής (500 px πλάτος).

(Εάν δεν ξέρετε πώς να μικρύνετε  τη φωτογραφία, στείλτε μου μία μεγάλη και θα την προσαρμόσω εγώ).

5.   Το event είναι ανοικτό και για άτομα που αγαπούν την μαγειρική αλλά δεν έχουν δικό τους blog.   Μπορείτε να μου στείλετε τη συνταγή σας στο ίδιο e-mail με το όνομα σας, την ονομασία της συνταγής, την πόλη που μένετε και μία φωτογραφία της συνταγής και θα φιλοξενήσω τη συνταγή σας στο blog μου.

6. Οι συνταγές πρέπει να είναι γραμμένες στα Αγγλικά.   Θα γράψετε κανονικά την αρνάρτησή σας στο blog και από κάτω θα έχετε τη συνταγή μεταφρασμένη.   Εάν δεν ξέρετε καλά Αγγλικά μπορώ να σας βοηθήσω στη μετάφραση.

7. Παρακαλώ στείλτε τις συμμετοχές σας από 1 – 14 Απριλίου και η δημοσίευση των συνταγών στο blog μου θα γίνει στις 15 Απριλίου.

8. Η συνταγή σας μπορεί να λάβει μέρος και σε άλλους διαγωνισμούς.

Το blog μου δυστυχώς δεν έχει σπόνσορες για να κερδίσετε δώρα, αλλά  όλες οι συμμετοχές θα αριθμίζονται με τη σειρά που θα έρχονται και κάθε 100 συμμετοχές θα γίνεται κλήρωση για κάποιο δώρο, με δικά μου έξοδα αγοράς και αποστολής και σίγουρα το κόστος είναι αρκετά μεγάλο, ειδικά για το εξωτερικό.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες μπορείτε να αφήσετε μήνυμα στην ανάρτηση ή να επικοινωνήσετε μαζί μου με e-mail ή μέσω της επικοινωνίας του blog που θα βρείτε επάνω από τον τίτλο του blog.

Ανυπομονώ να πάρω τις συμμετοχές σας και να δω τις δημιουργίες όλων σας 🙂

 

Sharing is caring!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Privacy Policy · Copyright