Skip to Content

Το βιβλίο μου τώρα πωλείται και στο Amazon.com

Sharing is caring!

Αυτές τις τελευταίες ημέρες είχα πάρα πολλή δουλειά με την προώθηση του βιβλίου, να απαντάω σε e-mails, να μαγειρεύω, να ψήνω κουλουράκια, (ελπίζω σύντομα να βάλω πολλές καινούργιες συνταγές)  και να επισκέπτομαι τους φίλους μου τους bloggers τους οποίους παραμέλησα τόσο καιρό.

Σήμερα το πρωί έμαθα κατά τύχη όταν πήρα την πρώτη αναφορά πωλήσεων,  ότι το βιβλίο μου έχει καταχωρηθεί και στο Amazon.com,  γι’ αυτό ρίξτε μια ματιά, ανάλογα που μένετε γιατί σε ορισμένα μέρη το στέλνει και δωρειάν.  Εάν έχετε συγγενείς και φίλους Έλληνες ή Κύπριους που μένουν στο εξωτερικό, σίγουρα ένα τέτοιο βιβλίο θα εκτιμηθεί δεόντως.

Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους τους αγαπητούς μου φίλους και αναγνώστες  που ήδη αγόρασαν το βιβλίο (εσείς και εγώ ξέρουμε ποιοί είστε 🙂 ).

Όσοι σκοπεύετε να αγοράσετε το βιβλίο από το Amazon,  θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως,  εάν αφού πάρετε το βιβλίο και δοκιμάσετε μερικές συνταγές, αφήσετε τη δική σας κριτική (review) γιατί αυτό θα βοηθήσει μελλοντικούς αγοραστές που δεν με γνωρίζουν να αποφασίσουν εάν θα πάρουν το βιβλίο ή όχι.

Δείτε αυτό το ωραίο βιντεάκι που έκα η google adwords για το Kopiaste.org!!

Και κάτι τελευταίο.  Μπορείτε να κερδίσετε δύο βιβλία μου μόνο αφήνοντας ένα σχόλιο στο Αγγλικό ποστ.

Κοπιάστε και Καλή Όρεξη!

Sharing is caring!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Privacy Policy · Copyright