Skip to Content

Χαλβάδες με … φαντασία

Sharing is caring!

Ο Χαλβάς είναι ένα από τα αγαπημένα μας νηστήσιμα γλυκά αλλά κάθε φορά που τον φτιάχνω, μου αρέσει να φτιάχνω και διαφορετικές γεύσεις.

Αυτή τη φορά, αφού έκανα τη βασική συνταγή το μοίρασα σε δύο μέρη.  Στον πρώτο έβαλα μέσα φράουλα, αφού πρώτα έκανα μια σάλτσα φράουλας.  Έβαλα μέσα κάποια κομμάτια και το υπόλοιπο, αφού κρύωσε το έλιωσα στο μούλτι και το χρησιμοποίησα για να το σερβίρω από πάνω.

Στον άλλο μισό χρησιμοποίησα διάφορα υλικά που είχαν περισσέψει από άλλες συνταγές.

Επειδή βαρέθηκα να χρησιμοποιώ την ίδια παλιά μου φόρμα, έβαλα μέσα ένα άλλο φορμάκι και έτσι ακόμη και η φόρμα πήρε καινούργια όψη.

Χαλβάς Φράουλας

Χαλβάς Σοκολάτας

Έχω φτιάξει ένα καινούργιο blog που λέγεται Gourmet Concoctions at Assini.   Σε λίγους μήνες πρόκειται να μετακομίσουμε από την Αθήνα και θα πάμε να ζήσουμε στο χωριό Ασίνη, κοντά στο Ναύπλιο.  Στο μυαλό μου έχω διάφορες ιδέες και σχέδια για το μέλλον που έχουν σχέση με το φαγητό.   Ξεκίνησα να καταγράφω  κάποια από τα σχέδια μας και θα δούμε πως θα εξεληχθούν στο μέλλον.    Το blog θα είναι κυρίως στα Αγγλικά αλλά όπου έχω συνταγές θα τις βάζω και στα Ελληνικά.

Χαλβάς με Πορτοκάλι (συνταγή 2012)

Τις συνταγές για τους χαλβάδες θα τους βρείτε εδώ.

Άλλες παρόμοιες συνταγές:

Χαλβάς με Ινδική Καρύδα και Εσπεριδοειδή

Κοπιάστε και Καλή Όρεξη!

Sharing is caring!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Marina

Tuesday 27th of March 2012

I would appreciate your recipe for chocolate halva please.

admin

Wednesday 28th of March 2012

The link is in the post but here it is again http://gourmetconcoctions.wordpress.com/2011/04/18/creative-halvades/

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Privacy Policy · Copyright