Skip to Content

To Μενού της Ελπίδας

Sharing is caring!


Το Μενού της Ελπίδας ενώνει τους κατόχους ιστοσελίδων φαγητών, τους μπλόγκερς, και τους αναγνώστες τους να προσφέρουν ή να αγοράσουν λαχνούς online οι οποίοι θα κληρώσουν διάφορα δώρα που έχουν σχέση με το φαγητό. Δυστυχώς φέτος δεν μπόρεσα να οργανωθώ εγκαίρως και να οργανώσω από το site μου μια τέτοια λοταρία για να μπορέσετε να κερδίσετε κάποιο δώρο γιατί το έμαθα λίγο αργά. Του χρόνου όμως ελπίζω να το οργανώσω έγκαιρα και να μαζέψω δώρα τα οποία θα μπορέσετε να κερδίσετε. Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να προσφέρουμε ένα μικρό ποσό χωρίς αντάλλαγμα.
Το ποσό που θα μαζευτεί θα πάει στο πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών
UN World Food Program (WFP) για τα παιδιά του Λεσότο.
Εκεί όπου ένα στα δώδεκα παιδιά πεθαίνει πριν τα πέντε του χρόνια και το 56% του πληθυσμού ζει με περίπου 1 ευρώ και κάτι την ημέρα.

Για να δείτε εικόνες από την καθημερινή τους ζωή πηγαίνετε εδώ.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Μενού της Ελπίδας μπορείτε να επισκεφτείτε το
Chez Pim:

Για τις Δυτικές Ακτές των Η.Π. πηγαίνετε εδώ στο Rasa Malaysia:

Για να δείτε τα δώρα της κλήρωσης πηγαίνετε εδώ Chez Pim:

Για να δώσετε την προσφορά σας πηγαίνετε εδώ ή πάνω αριστερά:

Πώς λειτουργεί αυτή η διαδικασία;
Οι μπλόγκερς παγκοσμίως που ασχολούνται με το φαγητό οργανώνουν μια κλήρωση, αφού μαζέψουν κάποια δώρα από χορηγούς. Τα δώρα αυτά τα δηλώνουν στο site Chez Pim: οι οποίοι έχουν αναθέσει τον έρανο αυτό μέσω της εταιρίας με την ονομασία Firstgiving. Όποιος θέλει πηγαίνει σ’αυτό το site και διαλέγει από τα δώρα στα οποία θέλει να κληρωθεί. Για κάθε $10 που δωρίζει παίρνει ένα κλήρο με τον οποίο μπορεί να συμμετέχει στην κλήρωση. Κάθε δώρο έχει ένα κωδικό. Εάν δωρίσει $50 μπορεί να πάρει 2 κλήρους για το δώρο με κωδικό UW01 και 3 λαχνούς για το UW05. Θα σημειώσετε 2xUW01, 3xUW05 ή όπως αλλιώς θέλετε.
Η διάρκεια που θα μπορείτε να συμμετέχετε είναι από 10 – έως 21 Δεκεμβρίου. Στο τέλος των δύο αυτών εβδομάδων θα γίνει η κλήρωση και οι νικητές θα ανακοινωθούν στο blog Chez Pim.

Ευχαριστώ που αφιερώσατε το χρόνο σας να διαβάσετε όλες αυτές τις οδηγίες. Εάν ξέρετε και κάποιον άλλο που μπορεί να προσφέρει παρακαλώ στείλτε του ένα link μ’ αυτή τη σελίδα.

Ευχαριστώ και Καλές Γιορτές.

Sharing is caring!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Privacy Policy · Copyright