Skip to Content

Δύο βιβλία μαγειρικής δώρο

Sharing is caring!

Το πρώτο χιόνι έπεσε σήμερα γύρω από την Αθήνα και μερικές νιφάδες πέσανε και σε μας για να δούμε και μεις μια άσπρη μέρα, έστω και ας είναι με χιόνι.   Η θερμοκρασία έπεσε απότομα από 22 βαθμούς χθες στους 4 βαθμούς σήμερα και έχει πολύ κρύο και αέρα.  Ελπίζω να μην κρατήσει για πολύ καιρό γιατί δεν μου αρέσει το κρύο.

Χθες πήγαμε στο Ναύπλιο για κάποιες δουλειές που είχαμε.    Χθες είχε συννεφιά και δεν έβγαλα φωτογραφίες αλλά μπορείτε να δείτε ένα βίντεο που έβγαλα πριν μερικά χρόνια  εδώ.   Υπάρχουν κάποια ευχάριστα νέα σχετικά με την επίσκεψή μας, αλλά αυτό θα το αφήσω για κάποια άλλη στιγμή γιατί σήμερα θέλω να σας ενημερώσω για το βιβλίο και να μοιράσω και κάποια δώρα.

Για όσους δεν το μάθατε ακόμη, το βιβλίο μαγειρικής μου με τις Κυπριακές μου συνταγές κυκλοφόρησε την Πέμπτη στα Αγγλικά.  Την Πέμπτη έγραψα κάτι βιαστικό αργά το βράδυ και χθες λείπαμε όλη μέρα, γι’ αυτό σήμερα έχω μερικά ακόμη πράγματα να ανακοινώσω πριν σας πω πώς θα κερδίσετε τα βιβλία:

Μπορεί εκ πρώτη όψεως το βιβλίο να φανεί σε μερικούς ακριβό, αλλά εάν λάβουμε όλη τη σκληρή δουλειά και το χρόνο που χρειάστηκε να μαζευτούν όλες οι συνταγές, τα έξοδα που πλήρωσα για να το εκδόσω και η φορολογία που θα προκύψει από την πώληση, η τιμή αυτή είναι πολύ χαμηλή και σε μένα μένει ένα πολύ μικρό κέρδος.

Αφού δημοσιεύτηκε το βιβλίο και έβαλα την πρώτη παραγγελία είδα ότι τα μεταφορικά από την Αμερική είναι γύρω στα $13 για να φτάσει το βιβλίο στην Ελλάδα ή την Κύπρο.  Πολύ περισσότερα είναι τα μεταφορικά από το δικό μου κέρδος που είναι πολύ λιγότερο.

Για λίγες μέρες, μέχρι τα Χριστούγεννα θα μπορούν τουλάχιστον οι αναγνώστες του μπλογκ μου να το πάρουν πιο φθηνό.

  1. Σε όσους το παραγγείλουν κατευθείαν από το Createspace, η τιμή μειώνεται σε $24.50 συν τα μεταφορικά.  Για να πάρετε την τιμή αυτή θα πρέπει να βάλετε τον κωδικό αυτό, μέσα στην παραγγελία:    2C7LWMYF
  2. Για όσους  δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν πιστωτική κάρτα, μπορούν να αγοράσουν την Prepaid κάρτα της Τράπεζας Κύπρου, που είναι για μικρές αγορές από το διαδίκτυο.   Επίσης όσοι έχουν λογαριασμό  Paypal μπορείτε να αγοράστε το βιβλίο κατευθείαν από εμένα πληρώνοντας μόνο $27.50.   Το Createspace δεν συνεργάζεται με το paypal γι’ αυτό θα κάνω αυτή την ειδική προσφορά μόνο για λίγο καιρό για να αγοράσετε το βιβλίο κατευθείαν από εμένα.   (Υπόψη ότι τα μεταφορικά θα τα πληρώσω έγω από το κέρδος μου.  Αυτό ισχύει για αγορές παγκοσμίως, δηλαδή  π.χ. στην Αμερική θα έχω ένα μικρότερο κέρδος, αλλά αλλού καθόλου κέρδος και αλλού ίσως πληρώσω και από την τσέπη μου γιατί δεν ξέρω πόσο θα πάει Αυστραλία, Ασία κλπ.).

Θα προσπαθήσω να κάνω μερικές επαφές με βιβλιοπωλεία εδώ στην Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά αυτό θα πάρει αρκετό χρόνο.  Μέχρι τότε εγώ έχω παραγγείλει μερικά βιβλία που θα πωλούνται από εμένα εδώ στην Αθήνα και από συγγενείς μου στην Κύπρο.  Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για λεπτομέρειες.

Μπορείτε πρώτα να δείτε ποιά από τις δύο προσφορές σας συμφέρει πριν αποφασίσετε.

Εάν θα διαλέξετε τη δεύτερη μέθοδο, θα πάτε στο Paypal, θα διαλέξετε “send money to friends and family” και θα κάνετε την αγορά μόνο βάζοντας το e-mail μου που είναι, ivyliac AT gmail DOT com.  Θα αντικαταστήσετε το  ΑΤ με @ (παπάκι) και το DOT (με τελεία) και θα σας στείλω το βιβλίο αμέσως.

Και τώρα για τα Δ Ω Ρ Α

Θα κληρώσω δύο από τα βιβλία μου.   Για να κερδίσετε θα μου αφήσετε σχόλιο στο Αγγλικό μλογκ  εδώ (δεν χρειάζεται να γράψετε στα Αγγλικά) και θα μου πείτε ποιό Κυπριακό φαγητό σας αρέσει περισσότερο ή γιατί σας αρέσει η Κυπριακή κουζίνα γενικότερα.   Εάν θέλετε να έχετε  και δεύτερη ευκαιρία θα δημοσιεύσετε το πόστ αυτό στο Twitter ή στο Facebook με το σχόλιο “Κυκλοφόρησε το βιβλίο μαγειρικής της Ήβης από το Κοπιάστε”.   Για να πάρετε και άλλο κλήρο θα αφήσετε δεύτερο ή τρίτο σχόλιο με το URL του Twitter ή του  Facebook αντίστοιχα.

Οι δύο νικητές θα βγούν με κλήρωση από το RANDOM.ORG την ημέρα των Χριστουγέννων.

Σύντομα θα γίνουν και άλλες κληρώσεις.

Μην ξεχάσετε ότι υπάρχει και άλλο δώρο που μπορείτε να κερδίσετε.   Είναι το βιβλίο μαγειρικής Falling Cloudberries της Tessa Kiros, πάλι στα Αγγλικά.

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την αγάπη σας.


Authors, Share Your Book with Millions of Readers

Sharing is caring!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Zambia

Sunday 12th of December 2010

Έχεις τα συγχαρητήριά μου και ολόθερμες ευχές για ένα υπέροχο εκδοτικό ταξίδι! Η απόφαση άξιζε τον κόπο και να που τώρα κρατάς το "μωρό" σου αγκαλιά!!! Χαίρομαι με τη χαρά σου :))

Φιλιά Πολλά, Ήβη

Ivy

Sunday 12th of December 2010

Σ' ευχαριστώ πολύ Ζαμβία μου, νάσαι καλά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Privacy Policy · Copyright