Skip to Content

Σπιτικά Λαδοκούλουρα, μπισκότα, κούκις κλπ.

Sharing is caring!

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΕΥΣΗ!!!

ladokouloura bananas me sokolata Λαδοκούλουρα πορτοκαλιού με αμύγδαλα και μπανάνα, βουτηγμένα στη σοκολάτα.

Banana chocolate biscotti

Παρόλο που τα λαδοκούλουρα είναι νηστίσιμα, η σοκολάτα δεν είναι.  Μπορείτε να τα παραγγείλετε και χωρίς τη σοκολάτα αλλά μπορώ να τα φτιάξω και με σοκολάτα νηστίσιμη.

 

Choco-orange-ginger biscotti Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, οι υποχρεώσεις μας είναι πολλές και όπως ο καθένας προσπαθεί να συνεισφέρει στον οικογενειακό προϋπολογισμό, έτσι και εγώ με τη σειρά μου θα φτιάχνω διάφορα κουλουράκια (μπισκότα) ή κούκις και ίσως αργότερα και άλλα γλυκά. Πριν αρκετά χρόνια όταν έκλεισα την επιχείρησή μου, είχα ασχοληθεί με τα Tupperware για κάποιο χρονική διάστημα, μέχρι να βγει η σύνταξή μου. Δυστυχώς τότε είχα φορτωθεί με πάρα πολύ εμπόρευμα, πούλησα μερικά κομμάτια και τα υπόλοιπα έμειναν. Μαζί με τα κουλουράκια λοιπόν κάθε φορά θα έχω κάποιο είδος Tupperware σε προσφορά, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να το αγοράσετε μαζί με τα κουλουράκια. Τα σημερινά λαδοκούλουρα είναι δίχρωμα με πορτοκάλι, τζίντζερ, αμύγδαλα και καστανή ζάχαρη.  Είναι φτιαγμένα με τα καλύτερα αγνά υλικά, φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη, όπως τα φτιάχνω και για την οικογένεια μου. Προσοχή:  Το τριμμένο τζίντζερ πάντα αφήνει κάτι ίνες σαν λεπτές τριχούλες γιαυτό μη σας παραξενέψει εάν βρείτε καμία μέσα στα κουλουράκια. Τα φτιάχνω σε διαφορετικές γεύσεις και μεγέθη, ανάλογα με την εποχή, όπως εσείς τα θέλετε. Δέχομαι παραγγελίες με το είδος που εσείς προτιμάτε και θα  ανανεώνω την ανάρτηση με καινούργιες γεύσεις όποτε θα τα φτιάχνω.  Εάν κάποιο υλικό δεν σας αρέσει , π.χ. το τζίντζερ, η μαστίχα, το πορτοκάλι, το ταχίνι, οι σταφίδες κλπ., μπορώ να τροποποιήσω τη συνταγή.   Για παραγγελίες μίνιμουμ ποσότητα 1 κιλό (περίπου 66 λαδοκούλουρα).  Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο [email protected]   Choco-orange-ginger 850 gr Γαλάζιο δοχείο Tupperware χωρητικότητας 2,4 λίτρων, με περιεχόμενο 850 γρ. λαδοκούλουρα. Choco-orange-ginger 500 gr Λευκό δοχείο Tupperware με διαφανές παράθυρο και γαλάζιο καπάκι, χωρητικότητας 1,5 λίτρων, με περιεχόμενο 500 γρ. λαδοκούλουρα. Μπορείτε να τα παραλάβετε από το σπίτι μου στην Καισαριανή, κατόπιν συνεννοήσεως ή μπορώ να τα αποστείλω σε οποιοδήποτε μέρος εσείς θέλετε, με επιπρόσθετη χρέωση τα ταχυδρομικά ή κούριερ.

biscotti2 Με πορτοκάλι, ζάχαρη, μέλι, βανίλια και αμύγδαλα, σε μικρό μέγεθος. Mandarin Biscotti 2 Λαδοκούλουρα Μανταρινιού με κανέλα και γαρύφαλο. Bicotti with Craisins Λαδοκούλουρα πορτοκαλιού με αποξηραμένα κράνμπερις ή με σταφίδα ξανθή ή μαύρη. Greek coffee and mandarin biscotti Εάν παρακολουθείτε το blog μου μέσω του google reader, αυτό θα καταργηθεί σε μερικούς μήνες γιαυτό εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις συνταγές μου, μπορείτε τώρα με ενημερώνεστε με το “Bloglovin”. Follow on Bloglovin Κοπιάστε και Καλή Όρεξη!

Sharing is caring!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Privacy Policy · Copyright