Skip to Content

Εκλεκτά Ελληνικά Προϊόντα online από το GreekFoodShop.com

Sharing is caring!

 

Eλληνικά Προϊόντα Διατροφής Τώρα Διαθέσιμα και στο Εξωτερικό
 
Το GreekFoodShop.com αποτελεί τη νέα προσπάθεια ελλήνων επιχειρηματιών οι οποίοι σε πείσμα των καιρών αναδεικνύουν τα ελληνικά προϊόντα διατροφής, όπως το ελαιολαδο, τα ελληνικά κρασιά και πολλά άλλα, επενδύοντας στην εξαγωγή τους στο εξωτερικό.
 
Σκοπός του Greek Food Shop είναι να κάνει προσβάσιμα τα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα σε πολίτες του εξωτερικού, έλληνες ομογενείς και ξένους.    
 
Απευθύνεται στους λάτρεις της ποιοτικής ελληνικής κουζίνας που αναζητούν συνεχώς τις καλύτερες επιλογές προϊόντων.  
 
Η ομάδα γευσιγνωσίας του GreekFoodShop επιλέγει με αυστηρά κριτήρια τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα από όλη την επικράτεια και τα διαθέτει με ένα κλικ στην πόρτα των πελατών.
 

Μόνο επιλεγμένα Ελληνικά Προϊόντα

Ακολουθήστε την επιστημονικά καλύτερη επιλογή για τη διατροφή σας. Αγοράζοντας Ελληνικά προϊόντα και επιλέγοντας την Ελληνική κουζίνα βάζετε την ισορροπημένη και υγιεινή Μεσογειακή διατροφή στην καθημερινότητά σας. Το Greek Food Shop σας φέρνει πιο κοντά στα παραδοσιακά Ελληνικά προϊόντα παραδίδοντάς τα έξω από την πόρτα σας.

Η ποιότητα των Ελληνικών προϊόντων και η συνεχώς αυξανόμενη ποικιλία που προσφέρεται βοηθά στην διάθεση ενός αξιόλογου συνόλου από Ελληνικά προϊόντα  έτοιμα να προκαλέσουν τρικυμία στον ουρανίσκο. 

Αμέτρητες συνταγές μπορούν να υλοποιηθούν και να ικανοποιήσουν κάθε εραστή της ελληνικής κουζίνας.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                            

Εξτρά Παρθένο Ελαιόλαδο:  Ως βάση όλων των συνταγών της παραδοσιακής κουζίνας, το ελαιόλαδο κατέχει εξέχουσα θέση στην ελληνική διατροφή.
 
Το ελληνικό ελαιόλαδο διακρίνεται παγκοσμίως για την αγνότητά του, την εξαιρετική του γεύση και την υψηλή διατροφική του αξία. Το παρθένο ελαιόλαδο χρησιμοποιείται ωμό σε όλες τις σαλάτες, αλλά είναι επίσης τέλειο και μαγειρεμένο.  Δεν είναι τυχαίο που άλλα Ευρωπαϊκά και μη κράτη, αγοράζουν Ελληνικό Ελαιόλαδο το οποίο προσμίγουν με το δικό τους, για να ανεβάσουν την ποιότητα του δικού τους ελαιολάδου.
 
 Οι ελιές και το ελαιόλαδο είναι μέρος της διατροφής μας για χιλιετίες και το πιο ξακουστό ελαιόλαδο παγκοσμίως είναι το Ελληνικό.   Στο GreekFoodShop.com μπορείτε να διαλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία έξτρα παρθένων ελαιολάδων βιολογικών ή μη.
 
Χρησιμοποίησα το ελαιόλαδο να μαγειρέψω τα σαλιγκάρια, για να φτιάξω Λαγάνα,  αλλά και ωμό σε τζατζίκι με Μουστάρδα Dijon, έφτιαξα Χούμους με γλυκοκολοκύθα και Σκορδάτες Ελιές ΤΕΠΕΣ, έφτιαξα μια Ψευδο-Σως Ταρτάρε για να συνοδεύσω το ψάρι και φυσικά σε σαλάτες.   (Οι συνταγές θα αναρτηθούν σύντομα ξεχωριστά).
 
 
Για τούς σύγχρονους Έλληνες, η ελιά και το ελαιόλαδο είναι μία από τις βασικές ανάγκες της ζωής και από την έναρξη του ελληνικού πολιτισμού αποτέλεσε την κύρια ουσία των τροφίμων στην Ελλάδα. Ασφαλώς, η πιο διάσημη ελιά του κόσμου είναι ελληνική: η καφέ-μαύρη, σφιχτή ελιά Καλαμών. Ωστόσο, υπάρχουν δεκάδες ποικιλίες επιτραπέζιων ελιών στην Ελλάδα, οι περισσότερες με προέλευση από την ελληνική περιφέρεια.
 
Οι Ελληνικές ελιές είναι ένας εξαιρετικός μεζές από μόνες τους αλλά και ενσωματωμένες σε διάφορα σνακ, σε σαλάτες ακόμη και σε σάλτσες.
Σκορδάτες Ελιές από τη Γέρα, μια όμορφη και πλούσια περιοχή του νησιού της Λέσβου. Το οικογενειακό αγρόκτημα του κου Καραβατάκη Παναγιώτη καλλιεργεί δυο χιλιάδες αιωνόβια ελαιόδεντρα με μια συνεχώς αυξανόμενη παράγωγη, με περισσότερη έμφαση στο ίδιο τον καρπό της ελιάς.
 
Με τις ελιές αυτές έφτιαξα τη Λαγάνα αλλά τις χρησιμοποίησα επίσης στους Χούμους.
 
 
Οι ελιές Καλαμών που καθιερώθηκαν να λέγονται Ελιές Καλαμάτας στο εξωτερικό,  είναι αναμφισβήτητα οι πιο ξακουστές και λατρευτές ελιές απ’ όλες τις ποικιλίες.
 
 
Τις χρησιμοποίησα για να φτιάξω Πάστα Ελιάς αλλά και μέσα σε σαλάτες.
 
 
 
 
 
 
 
Σαλιγκάρια σε άλμη, βρασμένα με το κέλυφος από εκτροφεία ολοκληρωμένου βιολογικού κύκλου, χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά. Πρακτική και κομψή συσκευασία για παραδοσιακές και gourmet συνταγές.
 
Έφτιαξα τα Σαλιγκάρια Σαγανάκι με λιαστές ντομάτες.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Λιαστές Ντομάτες Ιλιάδα με αρωματικά βότανα.
 
Τις χρησιμοποίησα στη Λαγάνα αλλά και στα σαλιγκάρια.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το Ελληνικό κρασί έχει μια πολύ μεγάλη ιστορία που ξεκινάει από την Αρχαία Ελλάδα στην οποία το τιμούσαν ιδιαίτερα. Το Ελληνικό κρασί κατά την παραγωγή του σήμερα τηρεί όλες τις προδιαγραφές που προβλέπονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις τόσο των Ελλήνων, όσο και παγκοσμίως. Η παραγωγή του γίνεται τόσο από μεγάλους παραγωγούς, όσο και από τοπικούς οινοπαραγωγούς με πολύ μεράκι και καλύπτουν διαφορετικές ποικιλίες σε γεύσεις, σε μικρές και μεγάλες ποσότητες. Λόγω δε της ποικιλομορφίας του ελληνικού εδάφους και του ηφαιστειογενούς εδάφους η ποιότητα του ελληνικού οίνου και η γεύση του είναι μοναδική.
 
Nico Lazaridi Ντάμα Κούπα:   Ποικιλίες Sauvignon Blanc , Ασύρτικο και Μοσχάτο Αλεξανδρείας .
 
Λαμπερό χρυσοκίτρινο χρώμα με ευγενική μύτη που χαρακτηρίζεται από λευκόσαρκα φρούτα και διακριτικά αρώματα ανοιξιάτικων λουλουδιών. Η φίνα δομή του και ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του εκπλήσσουν ευχάριστα. Σερβίρεται στους 8-10ΟC, συνοδεύοντας ευχάριστα το καθημερινό μας φαγητό, θαλασσινά, ζυμαρικά και περίπλοκες σαλάτες.
 
Χρησιμοποίησα λίγο από το κρασί στη συνταγή για τα σαλιγκάρια και το υπόλοιπο το ήπιαμε με τους μεζέδες που ετοίμασα.  Αν και δεν είμαι ειδικός στα κρασιά, νομίζω ότι ταίριαξα πάρα πολύ ωραία με τη συνταγή που έφτιαξα και μας άρεσε πάρα πολύ.
 
 
Nico Lazaridi Μαγικό Βουνό:  Ποικιλίες: Sauvignon Blanc 100%.
Διαυγές χρυσοπράσινο χρώμα. Αρωματικός πλούτος μεσογειακών και τροπικών φρούτων εναλλασσόμενος σε ένα διακριτικό φόντο φρεσκοκομμένου καφέ και βανίλιας. Πληθωρικό, μεστό στόμα, ισορροπημένη δομή και μακρά επίγευση.
Πίνεται στους 10-12ο C, συνοδεύοντας θαλασσινά, λιπαρά ψάρια, καπνιστό σολομό, λευκά κρέατα και πουλερικά με ελαφρές σάλτσες. Επιδέχεται παλαίωση 4-5 χρόνια από τον τρύγο.
 
 
 
 
 
 
Είναι πολύ ελπιδοφόρο να βλέπουμε νέους ανθρώπους  να δραστηριοποιούνται με αποφασιστικότητα και δέσμευση για να καθιερώσουν τη δική τους επιχείρηση στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.
 
Ο ιδιωτικός τομέας είναι αυτός που πρόκειται να βοηθήσει τη χώρα να βγει από την κρίση και ελπίζουμε τουλάχιστον ότι οι Έλληνες της διασποράς αλλά και όλοι οι αναγνώστες και φίλοι του Κοπιάστε θα βοηθήσετε και να υποστηρίξετε τους νέους επιχειρηματίες και αυτοί θα σας ανταμείψουν φέρνοντάς σας κοντά στην πατρίδα, με την ποιότητα των προϊόντων και γεύσεις από την πατρίδα.  
 
Παρακαλούμε να τους δείξουμε ότι τώρα που η Ελλάδα βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση μεταπολεμικά, ότι υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ, και όλοι μαζί μπορούμε να δούμε το φως που βρίσκεται στην άκρη.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα του Greek Food Shop θα βρείτε στη διεύθυνση www.greekfoodshop.com.

Όσοι έχετε Twitter παρακαλώ να κάνετε  retwit αυτή την ανάρτηση ή να κάνετε Like στο Facebook για να βοηθήσουμε να γίνουν πιο γνωστοί.

Τέλος ευχαριστώ πολύ το Greek Food Shop για τα υπέροχα προϊόντα που μου έστειλαν.

Ενημέρωση 2019:  Τα links (σύνδεσμοι) της Εταιρίας Greekfoodshop.com έχουν αφαιρεθεί, γιατί δυστυχώς η Εταιρία αυτή έκλεισε.

 

Κοπιάστε και Καλή Όρεξη!

Sharing is caring!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Biologika

Friday 20th of July 2012

Πολύ ωραία προϊόντα θα τα σύστηνα ανεπιφύλακτα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Privacy Policy · Copyright